اساتید دانشکده

مصطفی ملکی

مصطفی ملکی

مصطفی ملکی   (EN Page)

دانشیار 
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
مقایسه دقت برخی از مدل های غیر خطی در توصیف پارامترهای تجزیه پذیری در شکمبه کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
تعیین ارزش غذایی کرم آرد و کرم مولد کمپوست (Eisenia) با استفاده از روش‏های آزمایشگاهی کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/10
اثرات استفاده از سیر و کومبوچا در تغذیه گوساله های هلشتاین بر برخی از شاخص های سلامتی و عملکرد رشد آن ها کارشناسی ارشد دانلود 1400/07/05
اثرات تغذیه گیاه مرزه (خوزستانی) به همراه روغن ماهی و روغن سویا بر تخمیر شکمبه، برخی فراسنجه های خونی، ترکیب اسیدهای چرب شیر و عملکردگاوهای شیری هلشتاین دکتری دانلود 1400/11/27
اثرات نوع غلات مورد استفاده در استارتر و استفاده از انواع علوفه بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/15
مسعود احمدی تعیین ارزش غذایی کرم آرد و کرم مولد کمپوست (Eisenia) با استفاده از روش‏های آزمایشگاهی کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/10
محمود ربانی اثرات استفاده از سیر و کومبوچا در تغذیه گوساله های هلشتاین بر برخی از شاخص های سلامتی و عملکرد رشد آن ها کارشناسی ارشد دانلود 1400/07/05
رضوان عبدالملکی اثرات نوع غلات مورد استفاده در استارتر و استفاده از انواع علوفه بر عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/15
محمدمهدی محققی مقایسه دقت برخی از مدل های غیر خطی در توصیف پارامترهای تجزیه پذیری در شکمبه کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
مصطفی مهدی پورگل بته اثرات تغذیه گیاه مرزه (خوزستانی) به همراه روغن ماهی و روغن سویا بر تخمیر شکمبه، برخی فراسنجه های خونی، ترکیب اسیدهای چرب شیر و عملکردگاوهای شیری هلشتاین دکتری دانلود 1400/11/27
میثم پورطلوعی برآورد ارزش های اقتصادی صفات مهم وتعیین شاخص انتخاب درگوسفندان مهربان کارشناسی ارشد دانلود 1396/04/27
حسین ترابی مطالعه اثرات نوع و سطوح مختلف چربی بر پتانسیل هضم و تخمیر شکمبه ای و نیاز میکروبی شکمبه به عنصر روی با استفاده از آزمون تولید گاز کارشناسی ارشد 1392/07/08
میلاد داوریان مطالعه اثرات سطوح مختلف سیر بر صفات عملکردی و برخی فراسنجه های خون بره های پرواری کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/24
حمیدرضا ظروفی مقایسه مدل های مختلف رگرسیون تصادفی با ترکیب چندجمله ای های بی اسپلاین و معمولی در برآورد مولفه های واریانس وزن بدن گوسفند مغانی کارشناسی ارشد 1392/12/14
بهزاد علیشاهی بررسی آزمایشگاهی اثر منابع مختلف نیترات به همراه سولفات منیزیوم بر تخمیر شکمبه ای جیره های کنسانتره ای و علوفه ای کارشناسی ارشد دانلود 1399/12/26
شاهو فتاحی بررسی آزمایشگاهی ارزش غذایی کاه کلزای فرآوری شده با اشعه گاما و سایر روش های فرآوری کلاسیک کارشناسی ارشد دانلود 1398/09/30
محسن فرازنده شهرکی مقایسه مدل های مختلف رگرسیون تصادفی لژاندر دارای ساختارهای متفاوت واریانس باقی مانده برای برآورد مؤلفه های واریانس وزن بدن در گوسفند مغانی کارشناسی ارشد دانلود 1393/11/19
محمد فرزانه فر تأثیر سطوح مختلف پودر آویشن شیرازی و جوانه میخک در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه و وضعیت سیستم ایمنی جوجه های گوشتی کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/13
محمود قدبیگی استفاده از شاخ و برگ فرآروری شده سیب زمینی در تغذیه بره های مهربان کارشناسی ارشد 1391/07/10
محسن کاشفی لعل تاثیر منابع مختلف چربی و سطوح مختلف متیونین در جیره بر عملکرد، خصوصیات لاشه، وزن اندام های گوارشی و وضعیت سیستم ایمنی بلدرچین ژاپنی کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/13
سارا کلوندی تعیین ارزش غذایی سیلاژ کمپوست قارچ و مقایسه آن با سیلاژ ذرت به روشin vivo و in vitro کارشناسی ارشد دانلود 1396/03/03
مینا کهوند مطالعه اثرات سطوح مختلف روغن های اسانسی گل مریم و بومادران بر تخمیر شکمبه ای با استفاده از تکنیک تولید گاز کارشناسی ارشد 1392/12/18
قدرت محمدی جیراباد تعیین ارزش غذایی ضایعات بوجاری دانههای ماشک، گاودانه و عدس به روشهای برون تنی کارشناسی ارشد دانلود 1393/11/27
محمد جواد ملک علایی بررسی ارزش غذایی برخی از گیاهان مرتعی و داروئی مورد تعلیف دام ها به روش آزمایشگاهی کارشناسی ارشد 1397/07/08
کاظم موسوی شوانه تعیین ارزش غذایی برخی از گو نه های غالب جلبک های دریایی ایران با استفاده از روش های آزمایشگاهی کارشناسی ارشد دانلود 1393/11/27
نسیبه نویدی مقدم مطالعۀ آزمایشگاهی اثرات سطوح و اشکال مختلف سیر و سالینومایسین بر تخمیرشکمبه کارشناسی ارشد دانلود 1396/03/03
حسین نوردار بررسی آزمایشگاهی اثرات روشهای مختلف فرآوری بر ارزش غذایی اندام هوایی سیب زمینی کارشناسی ارشد 1392/07/08
مجید یوسفی بررسی تاثیر استفاده از پسمانده پایه قارچ دکمه ای در تغذیه بره های نر مهربان کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/13
نام درس
 
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
پروتئین ها و اسیدهای آمینه در تغذیه دام 2221308 2 01 هرهفته شنبه (08:00 - 10:00) 1397/10/18 (08:30 - 10:30) ترم اول 1397
پرورش بز 2221046 2 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته یک شنبه (12:00 - 14:00) 1397/10/17 (08:30 - 10:30) ترم اول 1397
پرورش گوساله و تلیسه 2221055 2 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) 1397/10/19 (16:00 - 18:00) ترم اول 1397
نمایش 41 - 43 از 43 نتیجه
از 3