دانشکده - دانشکده کشاورزی
استادیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/08/10
علی کلانتری حصاری
دامپزشکی / پاتوبیولوژی
ارتباط با صنعت
-
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398 -
ارزیابی اجزای تشکیل دهنده فرآورده های گوشتی با استفاده از روش بافت شناسی و تحلیل تصویری.
1398