اساتید دانشکده

رضا امیری چایجان

رضا امیری چایجان

رضا امیری چایجان   (EN Page)

استاد 
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
ارائه و ارزیابی فناوری های نوین برای فرآیند تغلیظ آب گوجه فرنگی به منظور بهبود شاخص های کیفی و انرژی مصرفی در تولید رب گوجه فرنگی دکتری دانلود 1400/09/30
استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) دکتری دانلود 1400/11/30
مدل سازی و بهینه سازی عملکرد تجهیزات تولید پودر و قرص پالپ سیب کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/06
تشخیص روش تولید پودر پرتقال با استفاده از بینی الکترونیکی کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/12
بهینه سازی و مدل سازی فرآیند تولید قرص فشرده از چند پودر ادویه کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
ارزیابی عملکرد نشاکار برنج در کاشت نشاء با بستر ضایعات گیاهی استان گیلان کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/20
مازیار روشن مقدم تشخیص روش تولید پودر پرتقال با استفاده از بینی الکترونیکی کارشناسی ارشد دانلود 1401/07/12
فرزاد شفایی بهینه سازی و مدل سازی فرآیند تولید قرص فشرده از چند پودر ادویه کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
عادل شکری ارزیابی عملکرد نشاکار برنج در کاشت نشاء با بستر ضایعات گیاهی استان گیلان کارشناسی ارشد دانلود 1401/12/20
مرجان عبدالله زاده دلزی مدل سازی و بهینه سازی عملکرد تجهیزات تولید پودر و قرص پالپ سیب کارشناسی ارشد دانلود 1401/09/06
بهنام علایی ارائه و ارزیابی فناوری های نوین برای فرآیند تغلیظ آب گوجه فرنگی به منظور بهبود شاخص های کیفی و انرژی مصرفی در تولید رب گوجه فرنگی دکتری دانلود 1400/09/30
علیرضا مکاری چیان استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) دکتری دانلود 1400/11/30
حمیدرضا احمدی شناسایی و تعیین موقعیت پرتقال بر روی درخت با استفاده از پردازش تصویر کارشناسی ارشد 1392/06/31
مریم احمدی قویدلان بهینه سازی خشک کردن فندق در بستر سیال مادون قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد 1392/12/13
سمیه اکبری طایمه پیش بینی خواص حرارتی کیوی و خرمالو به کمک شبکه های عصبی مصنوعی و سیستم استنتاج عصبی-فازی کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/17
رضا ترکاشوند بهینه سازی فرآیند تولید قرص فشرده شده گوجه فرنگی به روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1398/02/14
عادل توسلی بررسی خواص رئولوژیکی، مکانیکی و رنگ سنجی انواع مختلف اسپاگتی کارشناسی ارشد 1392/12/21
مصطفی جعفری زادگان بهینه سازی فرآیند تولید پودر قارچ دکمه ای خوراکی به کمک روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1396/12/05
محمد جعفری فر بهینه سازی فرآیند خشک کردن مغز گردو به کمک روش های سطح پاسخ، الگوریتم ژنتیک و شبکه های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/03
علی جواهری تقدس اثر فرآیندهای تولید پودر و قرص فشرده سیر روی خواص فیزیکی، مکانیکی، حرارتی و شیمیایی و بهینه سازی آن با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/30
ابراهیم چاوشی طراحی و ساخت دستگاه سمپاش دقیق براساس نقشه دیجیتال علف هرز کارشناسی ارشد 1392/12/04
زهرا حیدری بهینه سازی فرآیند خشک کردن آب هندوانه در خشک کن پاششی با روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/19
نسا دیباگر شبیه سازی فرآیند دفع رطوبت بسترعمیق شلتوک در خشک کن هیبریدی هوای داغ – فراصوت با روش اجزاء محدود دکتری 1398/11/26
حسن دوست محمدی بهینه سازی خرمنکوب عدس به روش شبکه های عصبی مصنوعی، سطح پاسخو و الگوریتم ژنتیک کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/20
منوچهر رشیدی بهینه سازی فرآیند خشک کردن قرص فشرده تولیدشده از پودر گوجه فرنگی تحت شرایط مادون قرمز، مایکروویو- هوای گرم و خلائی کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/27
معین زرین نژاد بهینه سازی خشک کردن پسته در میکروویو بستر سیال به کمک روش سطحی پاسخ کارشناسی ارشد 1392/12/05
معین زرین نژاد بهینه سازی خشک کردن پسته در میکروویو بستر سیال به کمک روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد 1392/12/05
سمانه سلیمانی نژاد پیش بینی و مقایسه مصرف انرژی ویژه خشک کردن چند محصول کشاورزی به کمک شبکه های عصبی مصنوعی کارشناسی ارشد دانلود 1396/07/10
سمانه صادق زاده نماور شبیه سازی، طراحی و ساخت خشک کن خلأیی پاششی با ریز ذره ساز آلتراسونیک به منظور تولید پودر از عصاره ریشه کاسنی و برگ کنگرفرنگی و تعیین برخی خصوصیات مورفولوژیکی پودرها بر اساس پردازش تصویر دیجیتال دکتری دانلود 1396/11/18
میثم صفری بهینه سازی فرآیند خشک کردن چندمرحله ای بادام در خشک کن های میکروویو، پیوسته نیمه صنعتی و خلائی به کمک روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک کارشناسی ارشد دانلود 1393/10/30
بهنام علایی بررسی تاثیر میدان مغناطیسی روی برخی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی و خشک شدن حبه انار در شرایط خلاء کارشناسی ارشد 1392/12/19
بهنام علایی بررسی تاثیر مغناطیسی روی برخی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی و خشک شدن حبه انار در شرایط خلاء کارشناسی ارشد 1392/12/19
حمیده فریدی طراحی و ساخت سامانه غیرمخرب جداسازی بادرنگ محصولات کشاورزی براساس اثر پایروالکتریک- مطالعه موردی: سیب و پرتقال کارشناسی ارشد 1392/07/09
علی قاسمی شبیه سازی برخی اجزاء غذایی پلت طی مراحل پلت سازی از برخی پسماند های کشاورزی و غذایی و اثر اجزاء غذایی بر خواص فیزیکی و مکانیکی پلت دکتری دانلود 1397/11/23
اشکان قربانی شبیه سازی اجزاء محدود فرآیندهای تولید خوراک دام پلت شده از مواد گرانوله و بهینه سازی آن به روش سطح پاسخ(RSM) کارشناسی ارشد دانلود 1398/11/14
علی قربانی بهینه سازی فرآیند تولید پلت از ضایعات کشاورزی با استفاده از روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد دانلود 1396/12/05
زهرا ندیم بررسی تاثیر پوشش سلولزی روی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی کارشناسی ارشد 1392/11/27
حامد همایونفر طراحی، ساخت و بهینه سازی خشک کن انجمادی برای برگ اسطوخودوس و مقایسه آن با خشک کنهای خلائی-مادون قرمز، پیوسته نیمه صنعتی چندمرحله ای و خورشیدی کارشناسی ارشد دانلود 1395/06/15
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 47 نتیجه
از 3
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
ترمودینامیک 2222135 3 01 1403/04/13 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
روش اجزا محدود پیشرفته(فناوری پس از برداشت) 2222445 3 01 1403/04/10 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
روش تحقیق 2222258 2 01 1403/03/29 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
عملیات واحد 2 2222512 3 01 1403/04/12 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
مسئله مخصوص 2222318 1 01 1403/04/02 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1402
مهندسی تجهیزات صنایع غذایی 2222317 2 01 1403/04/11 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1402
بهینه سازی فرآیندهای صنایع غذایی(فناوری پس از برداشت) 2222308 3 01 1402/11/03 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
ترمودینامیک 2222135 3 01 | هرهفته دوشنبه (12:00 - 14:00) 1402/11/01 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
عملیات واحد 3 2222511 3 01 1402/11/02 (14:00 - 16:00) ترم اول 1402
فناوری خشک کردن محصولات کشاورزی(فناوری پس از برداشت) 2222447 3 01 1402/11/03 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
مکانیک سیالات کاربردی در صنایع غذایی 2222316 3 01 1402/11/01 (10:30 - 12:30) ترم اول 1402
ترمودینامیک 2222135 3 01 1402/04/17 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
روش تحقیق 2222258 2 01 1402/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
عملیات واحد 3 2222511 3 01 1402/04/21 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
مسئله مخصوص 2222318 1 01 1402/04/07 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1401
بهینه سازی فرآیندهای صنایع غذایی(فناوری پس از برداشت) 2222308 3 01 1401/11/01 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
پدیده های انتقال در محیطهای متخلخل(فناوری پس از برداشت) 2222430 2 01 1401/10/27 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
عملیات واحد 2 2222512 3 01 1401/10/26 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
فناوری خشک کردن محصولات کشاورزی(فناوری پس از برداشت) 2222447 3 01 1401/11/01 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
مکانیک سیالات کاربردی در صنایع غذایی 2222316 3 01 1401/10/26 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
نمایش 1 - 20 از 47 نتیجه
از 3