فراخوان شرکت در رویداد ایده پارک با موضوع: تولید دانش بنیان، نوآوری و بهره وری در کشاورزی

برگزاری رویداد ایده پارک با با موضوع: تولید دانش بنیان، نوآوری و بهره وری در کشاورزی

ششمین رویداد ایده پارک با همکاری دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا و سازمان پارک علم و فناوری استان همدان و با موضوع تولید دانش بنیان، نوآوری و بهره وری در کشاورزی در تاریخ 19/2/1396 در دانشکده کشاورزی برگزار خواهد گردید. شرکت در این رویداد برای کلیه دانشجویان کشاورزی در همه مقاطع تحصیلی دانشگاه بوعلی سینا و سایر دانشگاهها آزاد می باشد. برگزاری جلسات توجیهی و معرفی رویداد،  اهداء جوایز برای ایده های برتر، حمایت از برگزیدگان این رویداد در قالب تسهیلات از جمله تسهیلات پارک علم و فناوری استان همدان در راستای تبدیل ایده به کسب و کار از جمله برنامه های برگزاری این رویداد می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخ های مهم  به پوستر همایش در پیوست مراجعه نمایید.