Professors of the Faculty

  (FA Page)

Professor 
Email: 
Website: 

Books



Articles




FirstName And Last Name Project Name Degree download-thesis def-date
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب M.S Download 1400/11/10
تحلیل مکانیکی و حرارتی صدمات مکانیکی سیب و ارائه مدلی مناسب جهت ارتباط آنها با تصاویر دوربین حرارتی Ph.D Download 1401/07/18
ارزیابی و شبیه سازی نحوه انتقال حرارت و تعیین توزیع الگوی دمایی داخل مبدل حرارتی پوسته ولوله به وسیله دینامیک سیالات محاسباتی در فرآیند پاستوریزاتور رب گوجه فرنگی M.S Download 1401/11/01
شبیه سازی کوفتگی میوه خرمالو تحت بار دینامیکی بوسیله روش المان محدود M.S Download 1401/11/12
استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) Ph.D Download 1400/11/30
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی M.S Download 1400/12/17
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی M.S Download 1400/12/25
ارزیابی و اعتبارسنجی غیرمخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گل رز به وسیله طیف سنج فیبر نوری M.S Download 1400/11/30
اثر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت فرنگی رقم گاویوتا M.S 1398/06/31
ارزیابی و شبیه سازی نحوه انتقال حرارت و تعیین توزیع الگوی دمایی داخل مبدل حرارتی پوسته ولوله به وسیله دینامیک سیالات محاسباتی در فرآیند پاستوریزاتور رب گوجه فرنگی M.S Download 1401/11/01
تحلیل مکانیکی و حرارتی صدمات مکانیکی سیب و ارائه مدلی مناسب جهت ارتباط آنها با تصاویر دوربین حرارتی Ph.D Download 1401/07/18
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی M.S Download 1400/12/17
شبیه سازی کوفتگی میوه خرمالو تحت بار دینامیکی بوسیله روش المان محدود M.S Download 1401/11/12
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب M.S Download 1400/11/10
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی M.S Download 1400/12/25
ارزیابی و اعتبارسنجی غیرمخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گل رز به وسیله طیف سنج فیبر نوری M.S Download 1400/11/30
استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) Ph.D Download 1400/11/30
بررسی ماندگاری و خصوصیات کیفی نان سنگگ غنی شده با پودر تفاله هویج در بسته بندی با اتمسفر کنترل شده M.S Download 1397/11/29
ارزیابی تاثیر پارامترهای عملکرد خطی کار روی یکنواختی توزیع بذر با استفاده از دستگاه تست گریس بلت M.S 1392/12/17
بررسی برخی اثرات شاخص های زیست محیطی چرخه تولید مرغ های گوشتی در شهرستان همدان با استفاده از ارزیابی چرخه حیات (LCA) M.S Download 1395/11/02
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی تحت شرایط انبارداری با پوشش و بسته بندی نانو کامپوزیت در شرایط اتمسفر کنترل شده Ph.D Download 1397/09/28
ارزیابی کیفی مغر گردو تحت تاثیر زمان برداشت و روش طبیعی خشک کردن M.S 1399/06/02
بررسی خواص رئولوژیکی، مکانیکی و رنگ سنجی انواع مختلف اسپاگتی M.S 1392/12/21
طراحی و ساخت دستگاه سانتریفوژ فندق شکن M.S Download 1394/11/12
تاثیر برخی تنظیم کننده های رشد بر سفتی دانه و ویژگی های کیفی انار رقم یوسف خانی M.S 1392/11/21
تاثیر برخی تنظیم کننده های رشد بر سفتی دانه و وِیژگی های کیفی انار رقم یوسف خانی M.S 1392/11/21
اثر فیلم های بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده در عمر قفسه ای بامیه M.S Download 1397/11/28
بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl, KCl بر ویژگیهای مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی فراپالایش M.S 1392/12/18
محاسبه شاخص های اقتصادی و تعیین کارایی تولید و انرژی واحدهای تولید دام گوشتی و شیری شهرستان قزوین با تکنیک تحلیل پوششی داده ها M.S Download 1394/04/06
ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انار در پایان دوره رشد M.S Download 1398/04/22
تاثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری M.S Download 1395/07/10
تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگیهای کیفی انگور طی دوره نگه داری M.S 1399/08/27
بهینه سازی خشک کردن پسته در میکروویو بستر سیال به کمک روش سطح پاسخ M.S 1392/12/05
ارزیابی و اعتبارسنجی غیر مخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گوجه فرنگی زیتونی به وسیله طیف سنج فیبرنوری - دانشگاه بوعلی سینا M.S Download 1395/11/18
بررسی برخی ویژگی های مکانیکی و شیمیایی آلو ارقام سانتاروزا و قطره طلا طی مراحل رسیدن M.S 1392/12/17
بررسی تاثیر میدان مغناطیسی روی برخی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی و خشک شدن حبه انار در شرایط خلاء M.S 1392/12/19
پیشنویس پایان نامه ثبت شده در 1396/02/24 3:10:47 ب.ظ M.S Download 1395/11/12
تولید بسته بندی نانویی با اتمسفر اصلاح شده و پوشش های نانویی و بررسی اثرات آنها بر خواص مهندسی و کیفیت قارچ دکمه ای در طول دوره نگه داری Ph.D Download 1397/11/30
ارزیابی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی با توجه به روش فرآوری و دسته بندی مختلف محصول ورودی M.S Download 1395/07/04
بررسی شاخص های زیست محیطی تولید تخم مرغ با استفاده از ارزیابی چرخه حیات M.S Download 1394/10/28
بررسی خواص مکانیکی و شیمیایی زیتون تلخ و شیرین شده طی انبارمانی محصول M.S 1393/11/15
بررسی و تعیین صدمات مکانیکی گوجه فرنگی در طی فرایند حمل و نقل M.S Download 1395/11/03
بررسی پوشش های خوراکی و فیلم های بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری خیار گلخانه ای M.S Download 1397/11/28
بررسی تاثیر پوشش سلولزی روی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی M.S 1392/11/27
بررسی خواص بافتی و رئولوژیکی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ M.S 1399/06/25
اثر پرتودهی گاما بر کیفیت و زمان ماندگاری سیر رقم سفید همدان تحت آزمون های مکانیکی فیزیکی و شیمیایی M.S Download 1394/09/23
مطالعه رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی بوسیله میکروسکوپ الکترونی و شبیه سازی المان محدود بافت: تاثیر فشار ترگر، انرژی ضربه و انبارمانی Ph.D Download 1396/11/30