درباره گروه

تاریخچه گروه مهندسی بیوسیستم

•        در سال 1375 از مقطع کاردانی به کارشناسی ماشین های کشاورزی ارتقاء پیدا کرد.
  •       در سال 1383 با توجه به گستردگی دروس، این رشته به دو گرایش مکانیزاسیون و مکانیک ماشینهای کشاورزی تفکیک گردید.
  •        در سال 1388 با توجه به تکمیل شدن کادر هیئت علمی اقدام به گرفتن دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد  در رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی نمود.
  •       در سال 1391 دوره دکتری رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی راه اندازی و دانشجوی دکتری مورد پذیرش قرار گرفت.
  •       در سال 1392 دوره کارشناسی ارشد رشته مکانیزاسیون راه اندازی و دانشجوی ارشد در این رشته مورد پذیرش قرار گرفت.
  •       در سال 1392 نام رشته مکانیک ماشینهای کشاورزی به مهندسی مکانیک بیوسیستم تغییر یافت و دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تحت عنوان و دروس جدید ارایه گردید.
  •       در سال 1395 رشته مهندسی ماشینهای صنایع غذایی در مقطع کارشناسی راه اندازی و دانشجو مورد پذیرش قرار گرفت.