فراخوان شركت در رويداد ايده پارك با موضوع: توليد دانش بنيان، نوآوري و بهره وري در كشاورزي

کد خبر: 6618    1396/01/19

برگزاري رويداد ايده پارك با با موضوع: توليد دانش بنيان، نوآوري و بهره وري در كشاورزي

ششمين رويداد ايده پارك با همكاري دانشكده كشاورزي دانشگاه بوعلي سينا و سازمان پارك علم و فناوري استان همدان و با موضوع توليد دانش بنيان، نوآوري و بهره وري در كشاورزي در تاريخ 19/2/1396 در دانشكده كشاورزي برگزار خواهد گرديد. شركت در اين رويداد براي كليه دانشجويان كشاورزي در همه مقاطع تحصيلي دانشگاه بوعلي سينا و ساير دانشگاهها آزاد مي باشد. برگزاري جلسات توجيهي و معرفي رويداد،  اهداء جوايز براي ايده هاي برتر، حمايت از برگزيدگان اين رويداد در قالب تسهيلات از جمله تسهيلات پارك علم و فناوري استان همدان در راستاي تبديل ايده به كسب و كار از جمله برنامه هاي برگزاري اين رويداد مي باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد تاريخ هاي مهم  به پوستر همايش در پيوست مراجعه نماييد.