انعقاد تفاهم نامه همكاري با بخش خصوصي در دانشكده كشاورزي

کد خبر: 6378    1395/11/20

تفاهم نامه همكاري هاي آموزشي، پژوهشي و كارآفريني بين دانشكده كشاورزي و بخش خصوصي در روز سه شنبه مورخ 19/11/95 با همت و تلاش مديريت دفتر ارتباط باصنعت و جامعه دانشكده كشاورزي در محل دفتر رياست دانشكده كشاورزي منعقد گرديد.

اين تفاهم نامه در راستاي سياست هاي كلان دانشگاه و توسعه ارتباط دانشجويان، فارغ التحصيلان  و اساتيد دانشكده كشاورزي با جامعه كشاورزي و صنعت و با اهداف آموزشي، پژوهشي، درآمدزايي  و كارآفريني توسط رياست محترم دانشكده كشاورزي و  مدير عامل شركت توسعه و بازرگاني خانجاني، كه در زمينه تامين نهاده هاي كشاورزي در سطح ملي فعال مي باشد، به امضا رسيد. بهره مندي از امكانات آزمايشگاهي دانشكده كشاورزي براي آزمايشات مورد نياز شركت و كشاورزان تحت پوشش آن با هدف درآمدزايي، معرفي فارغ التحصيلان براي همكاري و اشتغال بويژه در مقاطع تحصيلات تكميلي به واحد تحقيق و توسعه شركت، همكاري در زمينه برگزاري دوره هاي كارآموزي و همكاري پژوهشي با حضور اساتيد و دانشجويان تحصيلات تكميلي از جمله مفاد اين تفاهم نامه مي باشد.