حضور معاون محترم پژوهشی دانشگاه در جلسه شورای دانشکده کشاورزی

کد خبر: 15760    1397/02/31

شرح خبر:

جلسه شورای دانشکده کشاورزی در روز یکشنبه مورخ 97/2/30 با حضور معاون محترم پژوهشی دانشگاه جناب اقای دکتر مجذوبی و مدیران این حوزه در محل سالن جلسات دانشکده کشاورزی برگزار گردید. در ابتدای جلسه ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم خدمت همکاران به ارائه گزارش در خصوص ساختار پژوهشی دانشکده پرداختند. پس از معرفی حاضرین در جلسه-معاون محترم پژوهشی دانشگاه گزارشی از وضعیت پژوهشی و بروندادهای پژوهشی اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی در سال گذشته و مقایسه با سایر دانشکده ها ارائه نمودند. در ادامه معاونین و مدیران گروههای اموزشی دانشکده کشاورزی به بیان دیدگاه ها و مسائل پژوهشی در زمینه های تخصصی خود پرداختند.در پایان جلسه دکتر مجذوبی با ابراز امیدواری از حرکت رو به رشد دانشکده کشاورزی تلاش یکایک اعضای هیئت علمی را در راستای اعتلای جایگاه دانشگاه بو علی سینا خواستار شدند/.