نشست مشترك اساتيد دانشكده با مديران شركت آبفاي استان همدان

کد خبر: 15697    1397/02/17

در راستاي گسترش ارتباط بين صنعت و دانشگاه، صبح روز يكشنبه مديران شركت آبفاي استان همدان جلسه مشتركي با حضور رياست محترم دانشكده، معاونين محترم دانشكده  و اساتيد گروه علوم و مهندسي آب در محل سالن جلسات دفتر رياست برگزار نمودند. در اين جلسه دكتر بلالي پس از خير مقدم به ميهمانان، حضور مديران شركت آبفا در دانشگاه را نشان از عزم جدي آنان به منظور ارتباط موثر با دانشگاه در عرصه هاي مختلف علمي، آموزشي و پژوهشي عنوان نمودند. در ادامه جلسه مديران آبفا به بيان نيازها و دغدغه هاي جدي خود در مجموعه آب و فاضلاب استان پرداخته و اساتيد گروه علوم و مهندسي آب نيز در زمينه پتانسيل هاي همكاري و  توانمندي هاي مجموعه دانشكده در راستاي حل مشكلات صنعت آب و فاضلاب استان مطالبي را ارائه نمودند. در پايان جلسه مقرر شد تا پس از تعيين اولويت هاي مطالعاتي از سوي شركت آبفا، جلسه ديگري با هماهنگي مديريت ارتباط با جامعه دانشكده به منظور تعيين كار گروه هاي مرتبط با نيازهاي تحقيقاتي آن مجموعه تشكيل گردد.