بررسي ظرفيت هاي همكاري هاي علمي و بين المللي در حوزه كشاورزي

کد خبر: 12303    1396/11/16

جلسه شوراي دانشكده كشاورزي در تاريخ  16/11/96 با حضور  رئيس دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه در سالن جلسات دانشكده كشاورزي برگزار شد. در ابتداي اين جلسه دكتر حميد بلالي رئيس محترم دانشكده كشاورزي ضمن تبريك ايام ا... دهه فجر وبزرگداشت پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي و خوشامد گويي، به بيان مسائل جاري دانشكده و اهميت و ضروت توجه به مسئله همكاري هاي بين المللي دانشگاه پرداختند و سپس برنامه هاي مهم دانشگاه در خصوص همكاري هاي علمي بين المللي با دانشگاههاي معتبر ساير كشورهاي دنيا توسط جناب آقاي دكتر آرام، رئيس دفتر همكاري هاي علمي بين المللي دانشگاه، تشريح و ظرفيت هاي دانشكده در خصوص برگزاري دوره هاي آموزشي مشترك كوتاه مدت با اساتيد خارجي، برگزاري كارگاههاي آموزشي با اساتيد خارجي و همكاري هاي پژوهشي با اتحاديه اروپا و برخي دانشگاههاي مهم دنيا مورد بررسي قرار گرفت. در ادامه اين جلسه مديران گروههاي آموزشي ضمن اعلام آمادگي خود بر همكاري در اين خصوص به بيان سوالات، نظرات و ديدگاههاي خود در اين زمينه پرداختند.