جلسه معارفه دانشجويان جديدالورود دانشكده كشاورزي

کد خبر: 10582    1396/07/19

جلسه معارفه دانشجويان جديدالورود دانشكده كشاورزي در كليه مقاطع كارشناسي، ارشد و دكتري با حضور و استقبال گرم دانشجويان در روز سه شنبه مورخه 18/7/96 ساعت 10-12 در سالن چمران برگزار گرديد. در اين جلسه كه با حضور هيات رئيسه دانشكده كشاورزي ، مديران گروههاي آموزشي و كارشناسان پارك علم و فناوري استان همدان تشكيل گرديد، ابتدا دكتر حميد بلالي رئيس محترم دانشكده كشاورزي ضمن تبريك آغاز سال تحصيلي جديد، به معرفي دانشكده كشاورزي پرداخته و دانشجويان را به كوشش و فعاليت با انگيزه بالا در زمينه آموزشي ترغيب نمودند. سپس در ادامه مراسم آقاي دكتر دشتي معاون محترم آموزشي دانشكده كشاورزي به ارائه آيين نامه هاي مهم آموزشي پرداخته و در نهايت اهميت شركت هاي دانش بنيان و نقش پارك علم و فناوري و نحوه همكاري آن با دانشجويان كشاورزي توسط مدير مراكز رشد سازمان پارك علم و فناوري تشريح گرديد. در خاتمه از دانشجويان برگزيده آموزشي و نفرات برتز آزمون سراسري دانشكده كشاورزي تقدير بعمل آمد.