به مناسبت شروع سال تحصيلي جديد، هيات رئيسه محترم دانشگاه به همراه اعضاء محترم هيات علمي دانشكده كشاورزي از مزرعه آموزشي - تحقيقاتي دستجرد بازديد نمودند.

کد خبر: 10560    1396/07/15

در مراسم سخنراني اين برنامه كه از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخه 1396/7/13 آغاز گرديد، جناب آقاي دكتر غلامي رياست محترم دانشگاه، ضمن تبريك شروع سال تحصيلي جديد، مطالبي را پيرامون مسائل آموزشي دانشگاه و لزوم توجه و اهتمام دانشگاهيان در ارائه مطلوب خدمات آموزشي ايراد نمودند. ايشان در ادامه به تشريح وضعيت جاري دانشگاه، فعاليت ها و  برنامه هاي مهم دانشگاه در سال آتي پرداختند. در ابتداي اين جلسه جناب آقاي دكتر بلالي رئيس محترم دانشكده كشاورزي ضمن خوشامدگويي به حاضرين، گزارشي از وضعيت دانشكده كشاورزي و مزرعه دستجرد ارائه نموده و سپس جناب آقاي حجه الاسلام عباسي، رئيس محترم دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه بوعلي سينا مطالبي را در باب آموزش و مسائل اخلاقي مطرح فرمودند. پس از پايان مراسم سخنراني، اساتيد محترم دانشكده كشاورزي به همراه هيات رئيسه محترم دانشگاه به بازديد از قسمت هاي مختلف مزرعه آموزشي - تحقيقاتي دستجرد پرداختند.