به مناسبت شروع سال تحصیلی جدید، هیات رئیسه محترم دانشگاه به همراه اعضاء محترم هیات علمی دانشکده کشاورزی از مزرعه آموزشی - تحقیقاتی دستجرد بازدید نمودند.

در مراسم سخنرانی این برنامه که از ساعت 9 صبح روز پنج شنبه مورخه 1396/7/13 آغاز گردید، جناب آقای دکتر غلامی ریاست محترم دانشگاه، ضمن تبریک شروع سال تحصیلی جدید، مطالبی را پیرامون مسائل آموزشی دانشگاه و لزوم توجه و اهتمام دانشگاهیان در ارائه مطلوب خدمات آموزشی ایراد نمودند. ایشان در ادامه به تشریح وضعیت جاری دانشگاه، فعالیت ها و  برنامه های مهم دانشگاه در سال آتی پرداختند. در ابتدای این جلسه جناب آقای دکتر بلالی رئیس محترم دانشکده کشاورزی ضمن خوشامدگویی به حاضرین، گزارشی از وضعیت دانشکده کشاورزی و مزرعه دستجرد ارائه نموده و سپس جناب آقای حجه الاسلام عباسی، رئیس محترم دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه بوعلی سینا مطالبی را در باب آموزش و مسائل اخلاقی مطرح فرمودند. پس از پایان مراسم سخنرانی، اساتید محترم دانشکده کشاورزی به همراه هیات رئیسه محترم دانشگاه به بازدید از قسمت های مختلف مزرعه آموزشی - تحقیقاتی دستجرد پرداختند.